חיפוש מתקדם
   מוצר השבוע
   מתכונים מקצועיים
סלט זיתים מרוקאי

רכיבים: 
300 גרם זיתים מגולענים
4 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
4 כפות רסק עגבניות
6 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
מלח, פלפל
מים
 
הכנה:
בכדי לרכך את הזיתים,  מבשלים אותם בסיר עד לרתיחה  שופכים את המים ועושים שוב את אותה הפעולה. לאחר מכן מניחים את הזיתים בצד.
באותו סיר -   מחממים את השמן ומטגנים מעט את השום. מוסיפים את הפפריקה, הכורכום, מלח ופלפל ומערבבים קלות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים (אם יש צורך מוסיפים מעט מים).
 
מוסיפים את הזיתים ומבשלים כ-20-30 דקות.


הערות נוספות
למי שרוצה לשדרג את המנה: ניתן להוסיף בצל מטוגן, פיטריות ומעל הכל פטרוזיליה קצוצה טריה


דף הבית   |   אודות   |   מוצרים   |   מתכונים   |   יצוא לחו´´ל   |   רשתות ומפיצים   |   צור קשר   |   English